Kursuscenter Sputnik deltager i 2018 med to workshops på den årlige autismekonference, SIKON, i Odense​. Se hele programmet for konferencen hos Landsforeningen Autisme.

SIKON: Se konferencens program

SIKON: Tilmelding til konferencen​

Sputnik: Se, hvilke kurser vi tilbyder

Ønsker du et skræddersyet oplæg på din arbejdsplads?
Vi tager gerne ud med både disse og andre oplæg.

Kontakt Kommunikationsansvarlig Lene Holst Holmgård på lho@skolensputnik.dk eller 41 78 31 01.

Hvem er Kursuscenter Sputnik?

Sputnik er VISO-levarandør

Læs mere

Oversigt over kurser

Læs mere

​Kamilla Kobæk: At arbejde i fravær – en workshop om skolevægring

Kamilla Kobæk er konsulent i Kursuscenter Sputnik og VISO-specialist. Her deltager hun i en arbejdsgruppe, der skal udvikle metoder til arbejdet med skolevægring.

Børn, der ikke kan eller vil komme i skole, er en stigende udfordring på både normal- og specialområdet, der efterlader frustrerede elever, forældre og professionelle. Workshoppen vil give praksisbeskrivelser og konkrete, strukturerede redskaber, som kan iværksættes med det samme.

Kamilla Kobæks pointe er, at vi ikke må glemme de børn, vi ikke kan se, men at det fordrer noget andet af os at arbejde i fravær.​

Kamilla Helkiær: Lær tre redskaber på 60 minutter

Kamilla Helkiær er underviser på Skolen Sputnik Kupeen og har arbejdet med mennesker med autisme i mere end 10 år. På workshoppen vil hun gennemgå tre praktiske redskaber, der har vist gode resultater for børn og unge med autisme.

Redskaberne er pralebogen, tegneseriesamtalen og sociale historier.

Workshoppen er hands on med en kort introduktion til redskaberne ​og derefter mulighed for at afprøve redskaberne selv og få skabeloner med hjem.