Grundkursus i ADHD og AKT │ADHD-kursus i København

Flere og flere børn og unge bliver diagnosticeret med ADHD og i takt med dét vokser behovet for specialiseret viden og kompetencer.

Sputniks ADHD-kursus / AKT-kursus giver dig viden om og forståelse af, hvad ADHD er, og hvilken indflydelse det kan have på indlæring og social- og personlig udvikling.

ADHD-kursusKurset har fokus på let-omsættelige metoder i AKT-arbejdet, der gør en synlig forskel for børnene og de unge. Underviserne har speciale i elever med udfordringer inden for AKT (adfærd, kontakt og trivsel) og ADHD.

Kursuscenter Sputnik udspringer af Skolen Sputnik og bygger ovenpå mere end 20 års erfaring fra specialpædagogisk praksis.

COVID19: Du kan trygt tilmelde dig kurser. Hvis det bliver nødvendigt at udskyde kurset eller omlægge det til et online kursus, er det altid muligt at få pengene tilbage, hvis man ikke ønsker dette.

Du får på Sputniks ADHD-kursus / AKT-kursus

 • ​Grundviden om ADHD og komorbide tilstande (krydsdiagnoser).
 • ​Forståelse af de udfordringer, børn og unge med ADHD og vanskeligheder inden for AKT har.
 • Konkrete pædagogiske og behandlingsmæssige metoder, der har vist synlig effekt for elever med ADHD og elever inden for AKT-området.
 • Et ADHD-kursus med praktiske redskaber, du kan omsætte direkte i din hverdag som AKT-lærer, inklusionspædagog, klubmedarbejder, socialrådgiver eller lignende.

Indhold på ADHD-kursus / AKT-kursus

Sputniks kurser i ADHD og AKT løber over to hele dage

Dag 1: Diagnoseforståelse og tilgange

 • Diagnosen ADHD. Symptomer og diagnosebaggrund: Hvad kendetegner barnet med ADHD? Hvilke krydsdiagnoser er væsentlige, og hvad står forrest?
 • Hvordan ser hjernen ud for børn og unge med ADHD? Traumedefinitioner og sanseintegration, arbejdshukommelse, eksekutive funktioner.

Dag 2: Metoder i arbejdet med AKT og ADHD

 • Tænkning som værktøj. Hvordan kan vi tilrettelægge hverdagen for børn og unge med ADHD- og AKT-udfordringer? Samarbejdsbaseret problemløsning og mentalisering.
 • Konkrete redskaber til et ressourcebaseret samarbejde med mennesker med ADHD og deres netværk, f.eks. bagdøre, dagshjælpere ​og mange flere.

Vi tager udgangspunkt i din dagligdag og tilbyder praktiske redskaber. Et ADHD-kursus hos os vil altid give dig en ny ide eller en ny metode, du kan prøve af i din praksis.

Tilmeld dig ADHD-kurset her >>>

ADHD-kursusHvem er kurset for?

AKT-lærere, inklusionspædagoger, lærere og pædagoger i dagbehandling eller på specialskoler, klubmedarbejdere, socialrådgivere m.fl.

Hvor og hvornår?

Kurset består af to hele dage fra kl 9-15. Der vil være forplejning i løbet af dagen inklusiv også morgenmad fra kl. 8.30.

Kursusdatoer

 • Maj 2021: Ledige pladser
  3.5.2021 (mandag) og 4.5.2021 (tirsdag)
 • September 2021: Ledige pladser
  16.9.2021 (torsdag) og 17.9.2021 (fredag)

Vores kurser i ADHD og AKT bliver afholdt på Hejrevej 43, stuen i København NV – lige ved Nørrebro Station. Vi har kursister fra såvel Sjælland, Fyn og Jylland.

ADHD-kursusPris og rabatter

3.500 kr. ekskl. moms og inkl. forplejning.

Ved flere tilmeldte fra samme institution får de efterfølgende deltagere 10% rabat.​

 

Dine undervisere på ADHD-kursus / AKT-kursus

ADHD-kursus

Rasmus Blomgren

Uddannet pædagog med systemisk-narrativ efteruddannelse.

Underviser til daglig på Skolen Sputnik Jydeholmen, et dagbehandlingstilbud for børn og unge med ADHD og socio-emotionelle vanskeligheder.

ADHD-kursus

Charlotte Johannsen

Uddannet psykolog, har særligt erfaring med børn og unge med ADHD.

Arbejder til daglig som psykolog i Skolen Sputnik.


Kommende kurser

Kursusstart Varighed

3. maj 2021

2 dage

16. september 2021

2 dage

Tilmeld dig her

Ledige pladser

Få ledige pladser

Optaget

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du ønsker mere info, inden du tilmelder dig vores ADHD-kursus.

Kommunikationsmedarbejder: