Forældrekurser i autisme og ADHD

Vi udbyder fem forskellige kurser og webinarer, som er specifikt målrettet forældre og pårørende. Derudover tilbyder vi forældrerådgivning.

Du får det fulde overblik over vores tilbud til forældre på denne side. Klik dig videre for at læse mere og tilmelde dig.

Har du spørgsmål til et kursus? Ring på 22 48 13 16

Aktuelt lige nu: Webinar om jul og autisme

En times gratis webinar med tips og ideer til, hvordan du får en god jul med dit barn med autisme. Webinaret præsenterer forskellige tanker, idéer og overvejelser, I som familie kan plukke i, alt efter hvad der passer til lige netop jeres familie.​

Læs mere om julewebinar

Autismekursus for forældre og andre pårørende

Et kursus for dig, der ønsker indblik i autisme og krydsdiagnoser og helt konkrete redskaber til hverdagen i hjemmet, så du kan skabe en bedre dagligdag for dig selv og dit barn.​ ​

Læs mere om autismekursus for forældre og andre pårørende

ADHD-kursus for forældre og andre pårørende

Sputniks forældrekursus i ADHD giver helt konkrete redskaber til at lette hverdagen i hjemmet.​ Dit barn behøver ikke have en ADHD-diagnose, for at du kan deltage.

Læs mere om ADHD-kursus for forældre og andre pårørende

Mentaliseringskursus for forældre og andre pårørende

Dette kursus er for forældre, plejeforældre og andre pårørende til børn og unge med autisme og ADHD (eller tilsvarende udfordringer), som ønsker viden og værktøjer om mentalisering.

Læs mere om mentaliseringskursus for forældre og andre pårørende

Webinar om PDA

PDA står for Pathological Demand Avoidance (på dansk: ekstremt kravundgående adfærd). Deltag i vores 2-timers online webinar få viden om PDA-profilen samt metoder og tilgange til børn med en PDA-profil.

Læs mere om PDA-webinar for forældre

Webinar om skolevægring

Deltag i vores 2-timers online webinar. Kurset er målrettet forældre og andre pårørende til børn og unge med skolevægring eller bekymrende skolefravær.

Læs mere om webinar om skolevægring for forældre

Familierådgivning

Kursuscenter Sputnik tilbyder familierådgivning med det formål at fremme forældrekompetencen hos forældre til børn, som har diagnosemæssige eller adfærdsmæssige udfordringer.

Læs mere om Sputniks familierådgivning