Kurser for psykologer

Kursuscenter Sputnik udbyder kurser for psykologer. En del af kurserne er forhåndsgodkendt til specialistuddannelsen for psykologer.

Specialistkurser for psykologer

Pt. udbyder vi et WISC-V kursus med Käte From, som er godkendt af Dansk Psykologforening.

Vi tilbyder ligeledes et kursus i Valg af interventionsformer (børn og unge) med særligt fokus på autismespektrumforstyrrelser med Cathriona Cantio. Kurset søges forhåndsgodkendt hos Dansk Psykologforening.

Vi tilføjer løbende nye kurser.

Øvrige psykologkurser

Herudover har vi kurser for psykologer og andre fagfolk, som ikke er forhåndsgodkendt til specialistuddannelsen, men som giver værdifuld viden til klinisk praksis. Det gælder fx Grundkursus i psykiske lidelser og Fortsætterkursus i autisme. Disse kan både tages af psykologer og andre fagfolk.

Kurser for psykologer

Klik dig videre for at læse mere om de enkelte psykologkurser.

WISC-V kursus

WISC-V kursus med specialist i børneneuropsykologi Käte From: “WISC-V Fra psykometri til klinisk anvendelse”. Kurset er forhåndsgodkendt af Dansk Psykologforening til specialistuddannelsen for psykologer.

Læs mere

Valg af interventionsformer – børn og unge

Med særligt fokus på autismespektrumforstyrrelser og komorbiditet. Med cand.psych. aut. og ph.d. i børne- og ungdomspsykiatri Cathriona Cantio.​

Læs mere

Grundkursus i angst og psykiske lidelser

Et intenst videnskursus med nuancerede perspektiver på psykiske lidelse. Fokus på angst, OCD, borderline, skizofreni, spiseforstyrrelse og selvskade. Med aut. psykologer og VISO-specialister Søren Bjørn Larsen og Nælde Krake.

Læs mere

Fortsætterkursus i autisme

Nyeste psykologiske forskning om autisme og komorbiditet, fx viden om predictive coding,  ICD11, sanseintegrationsforstyrrelser og kønsidentitet. Med bl.a. cand.psych ph.d’er Line Gebauer og Cathriona Cantio.​

Læs mere