Skal vi stå for jeres interne efteruddannelse i 2024?

Vi har sammensat fire kursuspakker, der adresserer relevante emner og kompetencer inden for forskellige områder – fra mentalisering og traume til systemiske tilgange og håndtering af psykiske lidelser. Kursuspakkerne tilbyder den nyeste viden og praktiske redskaber til at styrke jeres medarbejderes færdigheder.

Få tilsendt en pdf med kursusbeskrivelserne for at se om ét af temaerne er noget for jer!

Få tilsendt en PDF med kursuspakker

Mentalisering, tilknytning og traume

5 dage

Bliv klogere på koblingen mellem tilknytning, mentaliseringsevne og traumereaktioner. Få nyeste viden og mentaliseringsbaserede metoder.

Systemisk-narrativt grundforløb

5 dage

Få indsigt i systemiske og narrative begreber. Forløbet giver medarbejderne et styrket fælles sprog og fagligt fundament for den pædagogiske opgave.

Autisme og ADHD-pakken

4 dage

Grundkursus i autisme og grundkursus i ADHD i én samlet pakke på fire kursusdage. Viden, forståelser og praktiske redskaber.

Angst og psykiske lidelser

3 dage

Få viden om nogle af de mest udbredte psykiske lidelser: angst, OCD, skizofreni, borderline personlighedsforstyrrelse, spiseforstyrrelser og selvskade.

 

.

 

 

Få tilsendt en PDF med kursuspakker

Undervisere​

 

Skizofreni underviser Anders Kirstein

Anders Bonderup Kirstein

Psykolog og VISO-specialist i Kursuscenter Sputnik. Autoriseret klinisk psykolog med 2-årig psykoterapeutisk efteruddannelse i behandling af psykoser og svære personlighedsforstyrrelser.

Tidligere chefpsykolog på Dyssegården. Anders har særligt erfaring med børn, unge og unge voksne med autisme, skizofreni og psykose, OCD, samt med kognitive og eksekutive vanskeligheder.

Marianne Nilsson

Pædagogisk konsulent og VISO-specialist i Kursuscenter Sputnik. Uddannet lærer og cand.pæd. i pædagogisk sociologi med 20 års erfaring fra både det almene og specialiserede område, herunder som inklusionslærer.

Underviser fast på kurser i specialundervisning, konflikthåndtering og ADHD.  Rådgiver i VISO-sager om ADHD, autisme og angst og har undervist på kurser for Socialstyrelsen.

Underviser på kursus i psykiske lidelser

Søren Bjørn Larsen

Autoriseret psykolog (cand.psych) og arbejder som supervisor, underviser og VISO-specialist i Kursuscenter Sputnik.

Søren er efteruddannet i narrativ teori og metode og har mange års erfaring med narrativ terapi, gruppeforløb og supervision. Han har desuden særlig faglig viden om psykiske lidelser, traume, stofbrug/misbrug og socio-emotionelle forstyrrelser.

Malik Alkendi

Uddannet lærer med systemisk-narrativ lederuddannelse. Til daglig pædagogisk konsulent, VISO-specialist og leder i Sputnik.

Malik har læst pædagogisk filosofi på DPU og er ved at gennemføre en diplom i ledelse. Han er velfunderet i den systemisk-narrative tradition, særligt inden for positionering, teamforståelse og de systemisk-narrative grundbegreber.

Anders Guldagger

Pædagogisk konsulent og VISO-specialist i Kursuscenter Sputnik.

Uddannet lærer med systemisk-narrativ efteruddannelse og lederuddannelse.

Anders har 20 års erfaring med specialpædagogik og særlig faglig viden om autisme.