Kursuscenter Sputnik inviterer til online temaaften om ledelse torsdag den 17. juni fra kl. 16-17. Temaet er: Guldgruber og faldgruber i pædagogisk ledelse.

Temaaftenen foregår online via Zoom. Du vil få tilsendt et link til arrangementet dagen inden.

På denne temaaften sætter vi spot på ledelse og kombinerer faglig viden om det personlige lederskab med en introduktion til Sputniks lederuddannelse.

Med 18 års pædagogisk ledererfaring vil skolechef Jesper Larsen på dette webinar fremlægge en række guldgruber og faldgruber i det personlige lederskab.

Det er først og fremmest genkendelige fortællinger om, hvad der sker, når vi bedriver ledelse. Jesper sætter ord på tvivl, handlekraft, positioner og utilsigtede reaktioner på det, vi sender ud.

De sidste ti minutter vil leder af Kursuscenter Sputnik, Lene Holmgård, give en kort introduktion til Systemisk-narrativ lederuddannelse.

Se invitationen til temaaftenen

Tilmeld dig

Denne temaaften er afholdt. Det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Praktisk info

  • Dato: Torsdag den 17. juni 2021
  • Varighed: 16.00-17.00
  • Pris: Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Din oplægsholder:

Jesper Larsen

Uddannelsesansvarlig for Sputniks pædagogiske lederuddannelse sammen med cand.psych. Pia Laursen. Uddannet lærer med Master i Ledelse af Uddannelsesinstitutioner og 3-årig efteruddannelse i systemisk familieterapi. Til daglig områdechef i Skolen Sputnik og en del af Sputniks øverste ledelse.

 

Se også….

Pædagogisk lederuddannelse